Followers

Saturday, September 24, 2011

Mencari Pelakon Tambahan? Sini Ada...

Hello eberibadi....

Korang watpe weekend neh? Takde wat pape? Haa, bace cerite aku neh k.. Hoho

Memandangkan bukak sem baru beberapa hari lepas raya kan, so majlis jamuan raya tuh dah menjadi agenda permulaan makan free kat U. Aku sangat suka makan free, sebab boleh makan banyak-banyak. Tapi badan tetap maintain gitew. Tak penah nak naik. Adeh!

And last wednesday fakulti aku ade laa wat jamuan raya. Yang handle tuh budak-budak kelas aku jugak. Dorang neh sengal gak, mewajibkan persembahan bagi setiap batch, walhal dorang nak handle program lagi, nak buat short video lagi. Adeh, wat penat sendiri jea.

Plan cam tahun lepas punye persembahan. Malu nak berlakon spontan laa konon, nak buat video. Last-last rakaman lakonan dimulakan pukul 1.00 pagi hari kejadian sehingga pukul 5.00 pagi. So, kualiti agak bad laa gak since dorang sume dah penat sebab kene pergi hias dewan malam tuh. Nak sangat kan? Haha. Dorang yang penat, aku tak...

So, aku malas nak cite banyak. Tengok laa video yang dorang rakam sambil mengantok + penat gile babeng neh. Layan jap~~

video

Oke tak? Jangan komen pedas-pedas.. Hahaha.

Baibai~~

nota KAM: Ade sesapa minat online shopping tak? Neenafida BlogShoppe ade jual aksesori dan pakaian untuk wanita. Untuk lelaki, nanti aku suh dorang buat gak k. Lets check it out!! Banyak yang bes + cantik!!

SUKA entri ini?

Friday, September 23, 2011

Bermulanya Semester Baru

Hello sume. Rindu aku tak? Eh2, jap. Ingat aku lagi tak neh? Haa, aku baru sebulan tak update, da tak ingat. Tak bes ah gitu. Huhu~~

Oke, ekceli semester aku dah 2 minggu stat pon. Saje aku malas nak update lagi. Tambah-tambah pulak sekarang dashboard da layout baru kan? So, lagi laa malas. Nak kena explore dulu ape mane button post, create bagai tuh kan. Hahaha. Alasan!!

Pengakuan. Ini betul! Dalam 2 minggu neh aku sebok dengan register subjek. Sebab sem neh merupakan pertama kali U aku neh buat open registration, so, the way of register subject agak kelam kabut laa. Tak biasa lagi kan. Macam kene kejutan budaya gitew.

So, registration subjek aku da setel. Da cukup jam kredit yang patot aku amik untuk sem neh. And this is my schedule~~


Cuma aku terlepas register tuk subjek Softskill 2. Kebanyakan member aku amik kot. Memang tak bez, sebab nanti kalo aku amik sem depan, takde orang nak tolong sainkan attendance aku kalo ponteng. Gile keji kan? Hahaha...

And fyi, aku amek Spanish 4 my 3rd language. Mane taw aku leh jumpa Torres ke, leh laa aku borak-borak cam kenal lame gitew. Gile tinggi cita-cita kan? Hahaha

Gracias~~

Baibai~~

nota KAM: kelas ptg sangat membosankan :'(

SUKA entri ini?