Followers

Saturday, September 24, 2011

Mencari Pelakon Tambahan? Sini Ada...

Hello eberibadi....

Korang watpe weekend neh? Takde wat pape? Haa, bace cerite aku neh k.. Hoho

Memandangkan bukak sem baru beberapa hari lepas raya kan, so majlis jamuan raya tuh dah menjadi agenda permulaan makan free kat U. Aku sangat suka makan free, sebab boleh makan banyak-banyak. Tapi badan tetap maintain gitew. Tak penah nak naik. Adeh!

And last wednesday fakulti aku ade laa wat jamuan raya. Yang handle tuh budak-budak kelas aku jugak. Dorang neh sengal gak, mewajibkan persembahan bagi setiap batch, walhal dorang nak handle program lagi, nak buat short video lagi. Adeh, wat penat sendiri jea.

Plan cam tahun lepas punye persembahan. Malu nak berlakon spontan laa konon, nak buat video. Last-last rakaman lakonan dimulakan pukul 1.00 pagi hari kejadian sehingga pukul 5.00 pagi. So, kualiti agak bad laa gak since dorang sume dah penat sebab kene pergi hias dewan malam tuh. Nak sangat kan? Haha. Dorang yang penat, aku tak...

So, aku malas nak cite banyak. Tengok laa video yang dorang rakam sambil mengantok + penat gile babeng neh. Layan jap~~

video

Oke tak? Jangan komen pedas-pedas.. Hahaha.

Baibai~~

nota KAM: Ade sesapa minat online shopping tak? Neenafida BlogShoppe ade jual aksesori dan pakaian untuk wanita. Untuk lelaki, nanti aku suh dorang buat gak k. Lets check it out!! Banyak yang bes + cantik!!

SUKA entri ini?

1 comment: