Followers

Saturday, March 10, 2012

Aku Kembali~~

Hello my lovers...

Assalamualaikum.. Sedap siket bunyi kan?

Dah lama aku tak menconteng-conteng kat blog aku neh kan? Ade ke yang nak rindu? Peh, perasan sorang-sorang boleh laa kan. Maklum laa, aku bukannya blogger yang pemes-memes pon kan. Bukan macam Ben Ashaari ke camne tah eja name dye tuh, post pasal on the way nak pegi Mid Valley, cari parking, makan. Cukup satu entri. Dah ramai yang komen.


Memandangkan lama aku tak menjenguk blog picisan aku neh, aku nak mintak maaf laa jugak kan. Walaupun aku takde laa pemes-memes mane pon, ahh, memang tak pemes langsung laa, aku taw ade jugak yang sudi bukak blog aku neh, walaupun secara tak sengaja, kan? Ahh, ape aku kesah. Aku bukak blog bukan untuk pemeskan diri. Aku selesa dengan cara hidup aku yang sekarang.

Kadang-kadang bila hidup dikelilingi oleh populariti, banyak cerita yang tak enak daripada yang enak didengar kan? Cerita yang enak cuba nak potong cerita tak enak, tapi tetap kalah. Nak buat camne, kadang-kadang speed tak cukup laju lagi. Kadang-kadang apa yang dibuat tu hanya nak menunjuk, bukan ikhlas dari hati.


Dah jauh aku melalut neh. Sori guys, sebulan lepas aku memang malas nak menulis. Ops, sebulan ke? Cam hampir 2 bulan jea kan? Dah masuk sem baru neh, banyak benda yang aku kene fokus. Lagipula, sem neh aku kena buat PSM projek. Taw tak ape itu PSM? Bahasa betul, Projek Sarjana Muda. Bahasa aku, Projek Susah nak Mampus! Itulah aku. Awal-awal dah mula downkan diri. Sesuatu benda itu tak akan susah kalau bukan kita sendiri yang buatkan ianya jadi susah. Betol tak?

Aku juga mungkin akan jarang-jarang jenguk ke mari. Tapi aku akan juga cuba mencari sedikit masa untuk blog aku ini. Walaupun blog ini hanyalah picisan cuma, tapi ia tetap bermakna buat aku, ia tetap ade memori dengan aku, dan ia tetap blog aku.

Oke guys, cukuplah untuk entri permulaan yang baru. Panjang-panjang kan bosan pulak membacanya nanti. 

Huv a nice day :)

SUKA entri ini?

No comments:

Post a Comment