Followers

Tuesday, March 8, 2011

Fall in love with SALMA!!!

Salam 1Malaysia sume...

haa, neh bukan Salma Hayek yea. kalo Salma Hayek, esok trus aq masok minang dye..hahaha~~


first of all, aq nak bagitaw yang aq xpenah pon tengok Mentor neh. tapi disebabkan SALMA, aq rase macam taknak terlepas tengok Mentor musim ke-5 neh.. mantap beb.. xcaye??? seyez xcaye neh??? ok, korang tengok laa video neh. pastu nilai sendiri k :)

video

haa, amacam??? amazing kan sore dye.. seyez bez kan?? pastu pulak protege Erra Fazira. pergh, idol gua laa brader. bertambah2 cinta kat Salma neh.. adoi... tapi aq cukup meluat dengar komen Nas Ahmad, bajet hensem leh cakap orang lain xlawa.. hello brader, pegi kedai beli cermin laa dulu k!!

papehal pon, mentor kali neh macam superb2 lah sume. tu membe aq yang cakap. aq xtaw sebab xtengok pon seblom2 neh. membe aq sorg neh memang gile mentor. xpenah miss kot. hahaha. for my opinion laa, memang sume superb2 pon. cuma kene pandai pilih lagu dengan vokal yang dah ade tuh. kadang2 bukan sume lagu kite leh bawak dengan cemerlang. tol x? ewah2, cam aq neh pandai muzik kan, komen ikot sedap mulut jea. tapi aq cakap tu berdasarkan pengalaman laa.. hehehe~~

nota KAM:: korang2 yang suke mengundi program2 realiti neh, pliz undilah SALMA k. peace :)

No comments:

Post a Comment