Followers

Monday, June 27, 2011

Kesian! Camne Laa Leh Masuk

Hello sume. Assalamualaikum :)

Entri kali neh aku nak share video siket neh. Aku pon tak taw nak gelak ke, nak sedeh ke, nak guling-guling ke, tapi cam kelakar laa jugak kan. Camne laa dye tuh bleh sumbat kepala dye kat celah-celah lubang kayu kerusi tuh. Masuk boleh pulak, tapi kluarnye tak boleh-boleh. Budak neh baru darjah satu.

So, enjoy da video :)

video

Kredit video sini.

Baibai~~

nota KAM: penat tol kije 7 hari seminggu!!

SUKA entri ini?

3 comments:

  1. dulu pernah ada pengalaman macam ni.
    tapi bukan kerusi laa. grill rumah. tau tak cmne?
    hahaha XD
    tapi lepas laa. tak tersangkut.
    time tu nak pergi sekolah takut bas tinggal.
    cari kunci rumah tak jumpa. mak ayah plak lambat sangat balik kerja. hahaha.

    okay mcm dah pnjg sgt plak type.
    bg sy, video ni lawak. tak sedih.
    hohaha XD

    ReplyDelete
  2. ank sdre dlu cmni la...
    p kusi kt umah la...
    last2 kteorang gergajikan la kusi 2..
    sapa skrg klu tgk kusi 2 msti nk glak klu die ad skli...
    nkal gler kot..

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    tapi tu lah kan, mane kecik2 dlu laa bez buat
    kalo da besar2 gini, cam pelik pulak..
    hoho~~

    ReplyDelete